Undgå at dine bekymringer bliver til stress

Vi ved alle, at stress er en kilde til mange dårlige ting, og det kan faktisk også medføre fysiske smerter for din krop. Stress medfører ofte hjertebanken, svedture og general ubehag i kroppen. Stress kan også lede til dårlig søvn, som kan forårsage nakkesmerter og hovedpine. 

Der er mange ting, der kan medføre stress, og det starter oftest ud med at være bekymringer. Det kan være bekymringer om arbejdet, ægteskabet, økonomien eller noget fjerde. 

Især arbejdet er noget, der bekymrer mange, og som højtstående ansat eller direktør i en virksomhed er der ekstra meget at forholde sig til og bekymre sig over. Mange virksomheder oplever usikkerheder i forhold til deres it-sikkerhed. It-sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, men hvordan optimerer man sin it-sikkerhed, og hvor mange ressourcer skal man bruge på det?

Det nemmeste er at starte med den tekniske del af it-sikkerheden. Den er vigtig, men faktisk ikke den vigtigste. Den vigtigste del af it-sikkerheden, og den man nemmest kan miste kontrol over og bekymre sig om, er ens medarbejdere. 

Ens medarbejdere kan være det stærkeste eller svageste led i din it-sikkerhedskæde, det hele handler om, hvorvidt dine medarbejdere kan identificere cybertrusler og på den måde undgå, at deres handlinger fører til et cyberangreb. 

Den bedste måde at gøre dine medarbejdere til it-sikkerhedseksperter på, er ved at give dem awareness-træning. Igennem awareness-træning får dine medarbejder viden om it-sikkerhed, cybertrusler og konsekvenserne af hacking. De laver også øvelser og gennemfører quizzer, der giver dem de kompetencer, de skal bruge for at kunne afværge et hackerangreb. 

Flere virksomheder tilbyder awareness-træningskurser, der indeholder alt den viden, medarbejderne har brug for. Det er også muligt at få simulationer af phishingangreb, så dine medarbejdere lærer at identificere phishing-e-mails, som er den mest udbredte måde at starte et cyberangreb på. Det foregår ved, at dine medarbejdere modtager simulerede phishing-e-mails, som de skal lære at identificere. Ved at modtage e-mails, der ligner rigtige phishing forsøg, vil dine medarbejdere lære at lægge mærke til de ting, der afslører phishing-e-mails som falske e-mails. 

Hvis din virksomheds it-systemer kan beskytte dig mod cyberangreb, og dine medarbejdere hele tiden er bevidste omkring cybertrusler, så er du rigtig godt stillet i forhold til at beskytte din virksomhed. Så sørg for at få skaffet awareness-træning til alle medarbejderne i din virksomhed – det vil gøre, at der er én mindre ting, du skal bekymre dig om. 

Continue Reading

Udenlandsk streaming med VPN kan hjælpe med afslapningen og afstresning efter din fysioterapi

En skade med behov for genoptræning og tilsyn hos en fysioterapeut kan være belastende for både kroppen og hovedet. Dagene derhjemme, uden samme mobilitet, uden træning, uden den samme rytme, har en negativ indvirkning på vores trivsel. Rådet kender du allerede – og kan sikkert sige det i søvne – du skal bare hvile, genoptræne og komme dig en dag ad gangen. Her i artiklen sættes der fokus på, hvad du skal bruge tiden på, når du SKAL slappe af. En oplagt mulighed er at fange den næste store serie. Med en VPN-tjeneste kan du fange den lang tid før alle andre. 

Større og bedre i USA 

Serierne på DR, TV2 eller Viaplay kommer du hurtigt igennem – hvis du overhovedet gider se halvdelen af dem. Gør dig i stedet klar til at overtage en streamingtjeneste fra et nyt land. Med VPN kan du f.eks. benytte dig af en server i USA og se Netflix US. Særligt de amerikanske versioner af streamingtjenester som Netflix, Disney + eller HBO har mere at byde på. Udvalget er større, vildere og ofte mere opdateret. Som med meget andet er forbrugsgoderne i USA bare større og bedre. Det kunne have noget at gøre med, at de nævnte tjenester stammer fra og bor i USA. 

Ingen spor efterlades

Hvis du ikke er meget til serier og streaming, skal du ikke udelukke VPN som underholdning, mens du ligger skadet på sofaen. Efter den lange genoptræningsdag hos fysioterapeuten kunne du også bruge VPN til simpelt og nemt at surfe, downloade og holde dig opdateret online – uden at efterlade spor. VPN kan mere end bare at lukke op for nye streamingmuligheder. Du kan bevæge dig frit online, uden at hackere, stater eller lignende kan opsnuse din aktivitet. Desuden ligger der meget underholdning ved blot at benytte servere i andre lande. 

Tilbage på benene – når serien slutter 

Forslaget er ikke at lade dig give efter for et utal af serier, film, musik og gaming. Men at blive stresset over, at den næste arbejdsdag har lange udsigter, og at genoptræningen er hård og sur, fylder mindre i din hverdag. Din krop og dit hoved kan kun holde til et vist pres. Presser du kroppen og hovedet unødigt, kan du se frem til en endnu længere skadesperiode. Når dagens genoptræning er overstået, så hold fri den dag og benyt VPN til at finde nyt og underholdende streamingmateriale. 

Med rige muligheder for at benytte alverdens streamingtjenester i forskellige versioner falder du nemt til ro efter en lang dag med genoptræning. Nu bliver udfordringen så at begrænse din brug af tjenesterne, når hoften, akilleshælen, armen, benet eller kravebenet er kommet sig igen.

Continue Reading

Undgå unødig stress. Det er bedst for din krop

Det er ingen hemmelighed at stress er en kilde til mange dårlige ting og det kan endda medføre fysiske smerter for din krop. Det kan for eksempel betyde at du sover dårligt om natten og derfor får du spændinger i nakken og i resten af kroppen, og det kan give en ubehagelig dundrende hovedpine, eller noget der er endnu værre. Derfor skal du huske at passe på dig selv. Fordi det er du den bedste person til at gøre.

Der kan være mange grunde til at man får stress

Stress kan komme alle steder fra og alle kan blive ramt af det. Man kan få stress på grund af sit arbejde eller andre problemer i hverdagen, såsom økonomi. Derfor er det vigtigt at man kan minimere mulighederne for at få stress og passe på sig selv. Derfor skal man huske at dyrke motion og forsøge at spise lidt sundere. Derudover kan man eksempelvis sørge for at ens økonomi bliver en smule bedre så man ikke skal gå og tænke over det i sin hverdag. Det kan være en unødig kilde til stress.

Fradrag kan give dig en bedre økonomi

Når man får fradrag kan man kan spare penge i skat, og dermed få mere luft i sin økonomi. Det kan nedsætte muligheden for at gå og have dårlige tanker om ens økonomi og dermed forhøje muligheden for at få stress. Derfor er er det en god ide at tjekke op på ens fradrag, så man kan få sparet penge. Når man får fradrag kan det give en en mulighed for at gøre nogle ting som man normalt ikke ville kunne gøre, såsom at tage ud og rejse og dermed komme væk fra sin stressede hverdag.

Undgå unødvendige bekymringer

Derfor er det godt at undgå unødvendige bekymringer, såsom økonomi og andre ting. For hvis man går og er bange hele tiden og bekymrer sig for meget så glemmer man at passe på sig selv, og det kan give spændinger i hele kroppen og så bliver det kun sværere, og gør mere ondt. Ting kan blive mere uoverskueligt når man får stress og det er synd for der er mange ting man kan gøre for at hjælpe sig selv. Så husk at få styr på din skat og dine fradrag så du i hvert fald har en bekymring mindre at tænke på.

Continue Reading

Boost kroppen med et naturligt Ingefærshots

Mange mennesker vil gerne have en sundere hverdag, og en nem måde at give kroppen et naturligt boost på er gennem lækre og økologiske ingefærshots. Hos Living Superfoods er alle deres forskellige shots 100% økologiske, koldpresset og straks lynfrosset, så du er sikret en optimal bevarelse af vitaminer, mineraler og alt andet indhold. 

Fysioterapiens fokus er på kroppens sundhed – særligt med blik på bevægelser og funktion. Det er blevet meget populært blandt danskerne at gå til fysioterapeut med henblik på at sikre, at kroppen fungerer normalt og optimalt. Men vi anbefaler også, at man tager sig af kroppens indre sundhed. Ingefærshottet har mange stærke og naturlige virkemidler, der giver god energi og styrker immunforsvaret. Ingefæren virker antiinflammatorisk og kan derfor også være med til at dæmpe inflammationen i kroppen – det kan blandt andet være i forbindelse med gigtlidelser. Inflammationen er en irritationstilstand, der kan findes i kroppen og den opstår gennem en overreaktion fra kroppens side, når den prøver at behandle mindre skader i kroppen. Ingefæren, og dermed ingefærshots, er en af de råvarer der er mest antiinflammatoriske, og derfor er det at foretrække fremfor mange andre varer. Ingefæren giver desuden et boost af både D-vitamin og omega-3 fedtstoffer.   

Ud over de ovenstående effekter, så kan ingefæren også lindre ømme muskler, som kan være relevant for dig, der enten genoptræner eller har en meget aktiv hverdag. Mange studier har vist, at ingefæren – også gennem shots – kan være med til at lindre den ømhed der kan opstå i det musklerne genopbygges efter en træning, hvor musklerne har arbejdet hårdt. Det er simpelt gingerolerne i råvaren der er på spil, da de kan være med til at bekæmpe den betændelse, der kan opstå efter et træningspas.   

For at bibeholde alle disse bidragende ingredienser lynfryses både juices og shots af Living Superfood. Lynfrysningen sker direkte efter produktionen, da denne metode sikrer bevarelse af vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer og man undgår oxidation (tab af næringsstoffer) i alle produkterne. På denne måde kan du også være sikker på, at indtage friske ingefærshots hver dag. Denne metode er klar at foretrække, da de vigtige næringsstoffer bibeholdes optimalt og du dermed får mest ud af dine vitamin boosts. De frosne produkter kan enten tøes op henover natten i køleskab, så det er klart som supplement til morgenmaden eller i en skål med lunkent vand.

Et ingefærshot er dog ikke bare et ingefærshot. For et mere optimalt indhold af ingredienser kan du nemlig finde mange forskellige varianter, hvor ingefæren er blandet med andre lækre produkter. Du kan blandt andet booste kroppen med ingefær i samspil med enten havtorn, aronia og gurkemeje. Se alle de økologiske og rå varianter hos Living Superfood i dag og start en ny livsstil med fokus på den indre sundhed med naturlige boosts.

Continue Reading

Får man sundere hår af balsam?

Det er for mange alment kendt, at man kan købe både shampoo og balsam til håret. Der er flere tusinde forskellige slags til både tørt, almindeligt, krøllet eller måske slidt hår. Balsam har mange forskellige egenskaber, som kan være til gavn for dig og dit hår, og det er derfor en god ide at sætte sig ind i de forskellige processer, som sker, når man benytter produktet. Derfor får du i denne artikel en forklaring på først og fremmest hvad balsam er, men også hvordan du skal bruge det, så dit hår optager produktet optimalt. 

Hvad er balsam? 

Den shampoo som vi benytter os af, når vi går i bad er egentlig udelukkende til at rengøre håret. Det er ikke i denne, at du skal finde de mange proteiner og gode mineraler, som dit hår mangler. Shampoo fjerne kun elementer som skæl, snavs og støv fra håret og gør det rent, mens balsam tilføjer gode ting til håret, som hjælper med at holde det sundt. Du kan i balsam finde mange forskellige typer af ingredienser. De fleste af disse ingredienser hjælper med at sørge for, at dit hår er elastisk og sundt, så det ikke bliver slidt og spaltet i enderne. Det er også balsam, som gør, at der kommer fugt til hovedbunden igen, efter du har brugt din shampoo, som fjerner det naturlige fedtlag. Når du skal vælge en balsam til dit hår, kan det være en god ide at få scannet din hovedbund og dit hår hos en frisør eller en klinik med et scanningsapparat. Dette kan du finde på nettet, og svarene kan give dig en bedre fornemmelse af, hvordan du bedst passer på dit hår ved at vælge den rigtige balsam. Nogle mennesker har naturligt mere fedt i hovedbunden end andre og det kan derfor være en god ide at sørge for, at du vælger en balsam som afgiver den rette mængde af fugt til håret

Hvordan bruger du balsam?

Der er flere forskellige metoder at benytte sig af balsam, men den mest effektive, som du kan benytte dig af er mens du stadig står i badet, og du lige har vasket shampooen ud af dit hår. Du skal derefter trykke en mindre mængde af balsam ud i din hånd, og for at fordele det rigtigt, skal du gnide balsammen ind i dit hår ved at starte ved hårets spidser. du kan derefter bevæge dig langsomt op, men du skal passe på med ikke at gnide alt balsammen ind i din hovedbund. Dette kan give dig problemer med at få skyllet væk igen efterfølgende, og du vil hurtigt få fedtet hår. Når du har gnedet håret ind i balsam, skal du lade produktet sidde i 5 minutter, inden du skyller det ud igen. Dette sikrer, at dit hår har tid til at optage produktet, så du får det optimale ud af din balsam. Når de fem minutter er gået, skyller du dit hår igen. Denne process kan du gøre et par gange i ugen, da brug af balsam hver eneste dag hurtigt kan ødelægge dit hårs naturlige fedtbalance. 

Continue Reading

Vær tro mod din krop

Vi mennesker opnår i løbet af vores liv mange skavanker og skader, som sætter sine spor. Ofte får vi ikke gjort noget ved det, men det er en fejl for mange. Der er mange muligheder for at få fikset sine skader og skavanker. Du kan blive endnu klogere på fysioterapi og kiropraktik hos Odense Fysioterapi Danmark – en portal som kan hjælpe dig godt på vej. Fysioterapi kan godt være dyrt, men frygt ej – der er mange muligheder, for eksempel at tage et kviklån.

Skader og skavanker

Man kan aldrig vide, hvornår man får sig en skade eller skavank. De fleste får det i en eller anden form for sportslig aktivitet, for eksempel i en fodboldkamp eller en håndboldkamp. Andre får det i hverdagen ved blandt andet at vælte på cykel eller falde over en kantsten. Rigtig mange glemmer at få gjort noget ved deres skader eller skavanker, da mange tænker, at det er noget, som går over af sig selv. Men dette er en fejl, for skader og skavanker kan have stor betydning for resten af dit liv. Hvis man ikke får søgt den rette hjælp, kan det for eksempel være, at en skulderskade eller knæskade kan blive langvarig. En langvarig skade kan for eksempel påvirke din mobilitet, hvilket kan få en betydning for blandt andet dit aktivitetsniveau og arbejdsliv. 

Tag til fysioterapeut eller kiropraktor

Når du har fået dig en skade eller skavank, kan en hjælp til dette være enten at tage til fysioterapeut eller kiropraktor. En fysioterapuet er uddannet til at genoptræne og rehabilitere en skade. Behandlingen foregår hovedsageligt med træning og øvelser, som har til formål at reducere vedkommendes smerter samt skade. Fokus i behandlingen er ofte på styrke, balance og bevægelser, som kan hjælpe den skadesramte godt på vej. En kiropraktor minder på mange områder om en fysioterapeut, men er mest kendt for at behandle nakke-og rygproblemer. Behandlingen hos kiropraktor handler om frigørelse af led, som har låst sig fast i en bestemt stilling. Frigørelsen af led kan give et knæk, og selvom det ofte kan lyde voldsomt, så hjælper det kun på tilstanden. Udover dette arbejde, så benytter kiropraktorer sig også af forskellige massage- og strækteknikker. 

Hent hjælp hos Odense Fysioterapi Danmark

Når man skal finde information og viden om fysioterapi og kiropraktik, så kan det godt være lidt af en jungle at finde rundt i. Der er mange forskellige tilbud til forskellige fysioterapeuter og kiropraktorer, men hvis du bare først gerne vil blive klogere på de to forskellige behandlingstilbud, så kan Odense Fysioterapi Danmark hjælpe dig. Odense Fysioterapi Danmark er en portal om fysioterapi, kiropraktik og kroppen. Her er alt, hvad du skal vide samt tre simple øvelser, som kan hjælpe dig med at få en sundere krop. På den måde kan du holde dig aktiv og undgå lidelser og gener i kroppen. En sund krop er uundværlig, og derfor skal du huske at være tro mod den. 

Continue Reading

Gør noget for kroppens sundhed med fysioterapi

Fysioterapi hører under de såkaldte konservative behandlinger. Det skal dog ikke misforstås som et politisk budskab. Konservativ betyder her ”bevaring”. Konservative behandlinger søger at bevare kroppens funktioner. Andre konservative behandlinger ville være massage, kiropraktisk behandling, samt mere eksotiske som kranio-sakral terapi og mange andre.

Konservative behandlingsformer hvor behandleren bruger sine hænder som redskab bliver også kaldt for manuelle terapier.

Konservative behandlinger skal ses som modpart, ofte supplerende, til medicinske behandlinger. Medicinske behandlinger er altid lægelige behandlinger. Det kan være behandling med medicin eller kirurgisk behandling.

Fysioterapi inden og udenfor den offentlige sygesikring

Al medicinsk behandling hører i princip under den offentlige sygesikring. Nogle medicinske behandlinger som fx æstetisk plastikkirurgi er ikke dækket. Men det er alle medicinske behandlinger for alvorlige og livstruende sygdomme.

Med fysioterapi er det lidt mere indviklet. Hvis du har en henvisning til fysioterapi fra din læge, så betaler sygesikringen alt der er over 180,- kroner pr. behandling. Disse 180 kroner er din brugerbetaling. Det kan diskuteres hvor retfærdigt det er. Fordi for mange og især kroniske lidelser findes der kun konservativ behandling.

Kroniske sygdomme og lidelser kan ikke kureres med medicinsk behandling. Lægerne kan kun behandle symptomer som smerter etc. Når din krops funktioner er påvirket af kronisk sygdom er fysioterapi oftest det eneste der kan hjælpe. Og så kan det blive dyrt.

Tilkøbsforsikringer dækker, men ikke altid

Privat sygesikring som Sygesikring Danmark, dækker som regel fysioterapi. Men kun hvis du har tegnet forsikringen inden du er blevet diagnosticeret med den lidelse du søger behandling for. Der kan også være grænser for hvor mange behandlinger du får betalt.

Hvis du har en kronisk lidelse, er fysioterapi eller andre manuelle terapier oftest din eneste chance for at få det bedre. Med hjælp af fysioterapi kan du med lidt held bevare kroppens fysiske funktioner. Med hjælp af fysioterapi kan også genvinde tabte funktionsevner.

Men det kræver altid også en konsekvent og målrettet indsats. Fysioterapi kan blive dyr, fordi konservativ behandling skal gentages igen og igen.

Glem ikke at have det sjovt

Hvis du interesserer dig for fysioterapi, så er det nok fordi du har et eller andet problem med kroppen. Det har mange danskere. Fysiske lidelser som dårlig ryg, musekader, tennisalbuer etc. er meget udbredte. Men du skal ikke overse at sundhed er en meget kompleks sag. Dit bedste bud på et liv i sundhed er en sund livsstil.

Både fysisk, psykisk og emotionel. Disse tre aspekter er tæt knyttet sammen. Det er et videnskabeligt faktum at stress før eller senere vil manifestere sig som en fysisk lidelse i kroppen. Stress er faktisk en af hovedårsagerne til dårlig ryg.

En god måde at holde stress på afstand er et godt sexliv. Det kommer ikke af sig selv, men kræver også en indsats. Ikke mindst er der brug for lidt fantasi, så det ikke bliver til rutine, især når du er i et fast forhold. http://lovebuddy.dk er et godt sted at starte, hvis du har brug for lidt inspiration til at pifte dit sexliv op.

Continue Reading

Ondt i skulderen? lån penge og bliv behandlet

skulder

Ens helbred er aldrig noget man skal spøge med. Det gælder både ens mentale og fysiske helbred. Vi danskere har det med, at være et stolt folkefærd, som ikke bliver holdt tilbage af led, muskel eller andre former for fysiske skader. Vi møder gladeligt op på arbejde med alverdens skader, som over tid vil kunne have fatale konsekvenser, ikke kun for vores arbejdsliv, men også for vores personlige liv. For mange er det et spørgsmål om stædighed og økonomi – hvordan skal jeg tilpasse budgettet til at få behandling? Hvis det for dig er et spørgsmål om penge, så kan du med fordel tage et forbrugslån. Forbrugslånet vil give dig mulighed for at få den behandling, som du har brug for, så du ikke skal pensioneret langt før tid og være i økonomiske kvaler.

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er en populær behandlingsform i Danmark, og har fokus på at skabe en sund krop for dig. Går du til en fysioterapeut vil de have fokus på, hvordan din krops sundhed gennem øvelser, som stimulerer kroppens bevægelser og funktioner.

Mange går til fysioterapeut med sportsskader, arbejdsskader, rygproblemer, samt gigt og andre ledsmerter. Disse skader og gener vil blive behandlet gennem specifikke og nøje udvalgte bevægelser, som fokuserer på netop de funktioner, som kroppen bruger i henhold til den skade, som du har påtaget dig. Derudover er det ofte muligt, at få behandlinger, såsom Chokbølgebehandling, hvilket ofte bliver brugt i behandling af knæskader.

Enhver behandling af dine problemer vil begynde med en konsultation og tjek af gener og din krops funktionalitet. Der hvor fysioterapi er oplagt og perfekt for de fleste, er ved at finde bund i hvorfor, du oplever disse smerter eller gener. De vil under en konsultation spørge til din hverdag og bevægelser, for at finde frem til hvor det er gået galt. Derudover vil du efter behandling kunne gå hjem med en masse øvelser og råd til hvordan, du kan undgå og formindske smerterne.

Få det nu fixet – jo længere tid man venter, desto dyrere og værre bliver det

Den stædighed, som mange danskere går til personlige og fysiske skader, er et problem. Mange vil vente med, at få problemet tjekket, inden det allerede er for sent. Derfor er det vigtigt, at få smerter og gener i led og muskler tjekket, så hurtigt som muligt. Har du gået med skulder eller håndledsproblemer i flere måneder, så gælder det om at søge lægehjælp. I mange tilfælde, så vil det kunne betyde, at du skal finde et nyt arbejde, da kroppen fysisk ikke vil kunne holde til den belastning, som du tilfører den. I helt værste tilfælde vil du ikke kunne arbejde igen.

Derfor er det ikke kun et spørgsmål om økonomi, men derimod også et spørgsmål om ens velbefindende og levestandard. Jo før man søger hjælp til skaden, desto færre følgeskader og kvaler får man – samtidig med, at det også bliver noget billigere.

Continue Reading

Oplev coaching på højeste niveau

Er du klar til at tage din personlige udvikling til nye højder, skal du overveje et coachingforløb. Et forløb med den rette coach, kan udvikle dine evner, selvtillid og personlige egenskaber til et nyt niveau.

Der findes mange forskellige forløb med coaching. Det kan være du har behov for coaching i forbindelse med et nyt arbejde du skal påbegynde, et nyt forhold du har indledt, eller noget helt tredje. Der findes mange coaches i Danmark og de fleste er specialiserede på den ene eller anden måde.

Hos Odense Fysioterapi har vi haft flere af vores behandlere til coachingforløb, for at kunne give dig den bedste oplevelse når du bliver behandlet af vores personale. I denne artikel giver vi et overblik over hvad coaching kan gøre for dig og hvilken retning du kan bruge en god kombination af coaching og fysioterapi til at opnå en bedre livskvalitet.

Coaching
Coaching kan hjælpe de fleste

Coaching handler om dig og kun dig

Det vigtigste med et forløb med en coach er at komme til at hvile i sig selv. At få selvtillid og styrke til at være den bedste udgave af dig selv i alle situationer. Du har måske været ude for en oplevelse, som har givet dig ar på sjælen og taget en del af dig med sig – den del kan genvindes og du kan igen blive en hel person med den livsglæde, som du fortjener.

Et coachingforløb kan vare i forskellige perioder. Alle mennesker udvikler sig i deres eget tempo og uanset hvilket forløb du befinder dig i, skal du tage det i dit eget tempo.

Få mod til at tage konflikten

Står du over en konflikt som du skal fatte mod til? Har du kvaler med at tage en direkte konfrontation, så kan du komme lang vej ved at tage et forløb. Et coachingforløb vil give dig værktøjer til  at konfrontere personen du har en alvorlig samtale med. 

Står du overfor et valg mellem de forskellige typer coaching der findes, så skal du tænke dig godt om inden du vælger. Der findes flere former og det kan være afgørende for hvilken retning du skal bevæge dig hen imod. 

Vælg mellem personlig coaching, ledelsescoaching og autentisk lederskab coaching. Målet er oftest det samme, men metoderne og forløbet kan være lidt anderledes og er altid individuelt. Enhver person er forskellig og ligeledes er ethvert forløb individuelt. 

Kombiner fysioterapi og coaching

Mangler du helhed i hverdagen og går du med en del skavanker du ikke kan komme af med? Overvej at tage et kombineret fysioterapi forløb og coaching session. Vi anbefaler alle der har brug for det til at blive et bedre mennesker og ikke kun gøre noget godt for sig selv, men også sine omgivelser. Du bliver et bedre jeg og det vil dine venner og familie kunne mærke. 

Tilmeld dig idag og få en god rabat på vores tilbud og start hos vores samarbejdspartner som tilbyder det bedste individuelle forløb til alle typer af mennesker. Selv dem der ikke kan se lyset for enden af tunnelen.

Continue Reading

Få en sundere krop – med 3 simple øvelser

– De kan laves derhjemme!

Der findes mange gode øvelser, du kan lave hjemmefra med henblik på at få en sundere krop. Du kan således træne dig sund og stærk helt uden hjælpemidler og uden brug af særligt udstyr.

Fordelen er, at du via en god fysisk form kan mindske risikoen for lidelser og gener i kroppen. Det anbefales således af alle sundhedseksperter, at man holder sig aktiv på daglig basis, og her er hjemmeøvelserne et fantastisk middel, der gør, at du i en travl hverdag altid har mulighed for at gennemføre træningen.

3 øvelser for en sundere krop:

#1 – Mountain Climbers: Dette er en fantastisk øvelse til at opnå en stærkere krop. Du skal placere dine hænder og fødder (dine tæer) i gulvet. Det er vigtigt, at dine arme holdes lige og strækkes helt ud, således at hænderne er placeret ret under hænderne. En strakt kropsholdning er ligeledes væsentlig.

Øvelsen går dernæst ud på, at du skiftevis med begge ben skal føre dem så højt op mod dit bryst som overhovedet muligt og efterfølgende føre benet tilbage ned i startposition. Du skal skiftevis føre henholdsvis højre og venstre ben op mod din brystkasse, så knæet snitter dit bryst. Sætter du tempoet op, så har du gode muligheder for at få pulsen op og dermed også forbedre din kondition.

#2 – Step ups: Denne øvelse er super velegnet til at forbedre konditionsevnen. Du skal bruge en stol, hvis højde ikke må overgå højden op til dine knæ, da en overskridelse heraf vil kunne føre til skader. Øvelsen går dernæst ud på, at du skal stå foran stolen i ret position og spænde op i torsoen, dvs. dine mavemuskler.

Dernæst skal du placere dit ben på midten af stolen, således at du kun har ét ben placeret i gulvet. Stil dig op på stolen i en pludselig bevægelse og hav fortsat fokus på dine mavemuskler. Samtidig hermed skal du tage det bagerst ben op i luften og holde det vandret. Efterfølgende skal du tilbage i startposition og gentage øvelsen; denne gang med det andet ben.

# 3 – Lunges: Lunges er en fantastisk øvelse til at skabe en sund og stærk krop, uden at du skal forlade dit hjem. Øvelsen fungerer ved, at du starter i stående/oprejst position. Dernæst skal du løfte det ene ben op foran dig, så det er placeret i en 90-graders stilling. Tag et skrift fremad med det løftede ben og placer det dernæst i jorden foran dig. Dit bagerste knæ skal på dette tidspunkt pege mod jorden og være tættere på gulvet end det forreste. Efterfølgende skal du sætte af og komme tilbage i den første position. Øvelsen gentages, naturligvis med det modsatte ben.

Continue Reading