Boost kroppen med et naturligt Ingefærshots

Mange mennesker vil gerne have en sundere hverdag, og en nem måde at give kroppen et naturligt boost på er gennem lækre og økologiske ingefærshots. Hos Living Superfoods er alle deres forskellige shots 100% økologiske, koldpresset og straks lynfrosset, så du er sikret en optimal bevarelse af vitaminer, mineraler og alt andet indhold. 

Fysioterapiens fokus er på kroppens sundhed – særligt med blik på bevægelser og funktion. Det er blevet meget populært blandt danskerne at gå til fysioterapeut med henblik på at sikre, at kroppen fungerer normalt og optimalt. Men vi anbefaler også, at man tager sig af kroppens indre sundhed. Ingefærshottet har mange stærke og naturlige virkemidler, der giver god energi og styrker immunforsvaret. Ingefæren virker antiinflammatorisk og kan derfor også være med til at dæmpe inflammationen i kroppen – det kan blandt andet være i forbindelse med gigtlidelser. Inflammationen er en irritationstilstand, der kan findes i kroppen og den opstår gennem en overreaktion fra kroppens side, når den prøver at behandle mindre skader i kroppen. Ingefæren, og dermed ingefærshots, er en af de råvarer der er mest antiinflammatoriske, og derfor er det at foretrække fremfor mange andre varer. Ingefæren giver desuden et boost af både D-vitamin og omega-3 fedtstoffer.   

Ud over de ovenstående effekter, så kan ingefæren også lindre ømme muskler, som kan være relevant for dig, der enten genoptræner eller har en meget aktiv hverdag. Mange studier har vist, at ingefæren – også gennem shots – kan være med til at lindre den ømhed der kan opstå i det musklerne genopbygges efter en træning, hvor musklerne har arbejdet hårdt. Det er simpelt gingerolerne i råvaren der er på spil, da de kan være med til at bekæmpe den betændelse, der kan opstå efter et træningspas.   

For at bibeholde alle disse bidragende ingredienser lynfryses både juices og shots af Living Superfood. Lynfrysningen sker direkte efter produktionen, da denne metode sikrer bevarelse af vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer og man undgår oxidation (tab af næringsstoffer) i alle produkterne. På denne måde kan du også være sikker på, at indtage friske ingefærshots hver dag. Denne metode er klar at foretrække, da de vigtige næringsstoffer bibeholdes optimalt og du dermed får mest ud af dine vitamin boosts. De frosne produkter kan enten tøes op henover natten i køleskab, så det er klart som supplement til morgenmaden eller i en skål med lunkent vand.

Et ingefærshot er dog ikke bare et ingefærshot. For et mere optimalt indhold af ingredienser kan du nemlig finde mange forskellige varianter, hvor ingefæren er blandet med andre lækre produkter. Du kan blandt andet booste kroppen med ingefær i samspil med enten havtorn, aronia og gurkemeje. Se alle de økologiske og rå varianter hos Living Superfood i dag og start en ny livsstil med fokus på den indre sundhed med naturlige boosts.

You may also like