Udenlandsk streaming med VPN kan hjælpe med afslapningen og afstresning efter din fysioterapi

En skade med behov for genoptræning og tilsyn hos en fysioterapeut kan være belastende for både kroppen og hovedet. Dagene derhjemme, uden samme mobilitet, uden træning, uden den samme rytme, har en negativ indvirkning på vores trivsel. Rådet kender du allerede – og kan sikkert sige det i søvne – du skal bare hvile, genoptræne og komme dig en dag ad gangen. Her i artiklen sættes der fokus på, hvad du skal bruge tiden på, når du SKAL slappe af. En oplagt mulighed er at fange den næste store serie. Med en VPN-tjeneste kan du fange den lang tid før alle andre. 

Større og bedre i USA 

Serierne på DR, TV2 eller Viaplay kommer du hurtigt igennem – hvis du overhovedet gider se halvdelen af dem. Gør dig i stedet klar til at overtage en streamingtjeneste fra et nyt land. Med VPN kan du f.eks. benytte dig af en server i USA og se Netflix US. Særligt de amerikanske versioner af streamingtjenester som Netflix, Disney + eller HBO har mere at byde på. Udvalget er større, vildere og ofte mere opdateret. Som med meget andet er forbrugsgoderne i USA bare større og bedre. Det kunne have noget at gøre med, at de nævnte tjenester stammer fra og bor i USA. 

Ingen spor efterlades

Hvis du ikke er meget til serier og streaming, skal du ikke udelukke VPN som underholdning, mens du ligger skadet på sofaen. Efter den lange genoptræningsdag hos fysioterapeuten kunne du også bruge VPN til simpelt og nemt at surfe, downloade og holde dig opdateret online – uden at efterlade spor. VPN kan mere end bare at lukke op for nye streamingmuligheder. Du kan bevæge dig frit online, uden at hackere, stater eller lignende kan opsnuse din aktivitet. Desuden ligger der meget underholdning ved blot at benytte servere i andre lande. 

Tilbage på benene – når serien slutter 

Forslaget er ikke at lade dig give efter for et utal af serier, film, musik og gaming. Men at blive stresset over, at den næste arbejdsdag har lange udsigter, og at genoptræningen er hård og sur, fylder mindre i din hverdag. Din krop og dit hoved kan kun holde til et vist pres. Presser du kroppen og hovedet unødigt, kan du se frem til en endnu længere skadesperiode. Når dagens genoptræning er overstået, så hold fri den dag og benyt VPN til at finde nyt og underholdende streamingmateriale. 

Med rige muligheder for at benytte alverdens streamingtjenester i forskellige versioner falder du nemt til ro efter en lang dag med genoptræning. Nu bliver udfordringen så at begrænse din brug af tjenesterne, når hoften, akilleshælen, armen, benet eller kravebenet er kommet sig igen.

You may also like