Undgå at dine bekymringer bliver til stress

Vi ved alle, at stress er en kilde til mange dårlige ting, og det kan faktisk også medføre fysiske smerter for din krop. Stress medfører ofte hjertebanken, svedture og general ubehag i kroppen. Stress kan også lede til dårlig søvn, som kan forårsage nakkesmerter og hovedpine. 

Der er mange ting, der kan medføre stress, og det starter oftest ud med at være bekymringer. Det kan være bekymringer om arbejdet, ægteskabet, økonomien eller noget fjerde. 

Især arbejdet er noget, der bekymrer mange, og som højtstående ansat eller direktør i en virksomhed er der ekstra meget at forholde sig til og bekymre sig over. Mange virksomheder oplever usikkerheder i forhold til deres it-sikkerhed. It-sikkerhed er vigtigt for alle virksomheder, men hvordan optimerer man sin it-sikkerhed, og hvor mange ressourcer skal man bruge på det?

Det nemmeste er at starte med den tekniske del af it-sikkerheden. Den er vigtig, men faktisk ikke den vigtigste. Den vigtigste del af it-sikkerheden, og den man nemmest kan miste kontrol over og bekymre sig om, er ens medarbejdere. 

Ens medarbejdere kan være det stærkeste eller svageste led i din it-sikkerhedskæde, det hele handler om, hvorvidt dine medarbejdere kan identificere cybertrusler og på den måde undgå, at deres handlinger fører til et cyberangreb. 

Den bedste måde at gøre dine medarbejdere til it-sikkerhedseksperter på, er ved at give dem awareness-træning. Igennem awareness-træning får dine medarbejder viden om it-sikkerhed, cybertrusler og konsekvenserne af hacking. De laver også øvelser og gennemfører quizzer, der giver dem de kompetencer, de skal bruge for at kunne afværge et hackerangreb. 

Flere virksomheder tilbyder awareness-træningskurser, der indeholder alt den viden, medarbejderne har brug for. Det er også muligt at få simulationer af phishingangreb, så dine medarbejdere lærer at identificere phishing-e-mails, som er den mest udbredte måde at starte et cyberangreb på. Det foregår ved, at dine medarbejdere modtager simulerede phishing-e-mails, som de skal lære at identificere. Ved at modtage e-mails, der ligner rigtige phishing forsøg, vil dine medarbejdere lære at lægge mærke til de ting, der afslører phishing-e-mails som falske e-mails. 

Hvis din virksomheds it-systemer kan beskytte dig mod cyberangreb, og dine medarbejdere hele tiden er bevidste omkring cybertrusler, så er du rigtig godt stillet i forhold til at beskytte din virksomhed. Så sørg for at få skaffet awareness-træning til alle medarbejderne i din virksomhed – det vil gøre, at der er én mindre ting, du skal bekymre dig om. 

You may also like